kenyir HUJUNG TAHUN!

Di Sinilah segala perancangan kita berlangsung

kenyir HUJUNG TAHUN!

Postby nestrules on Thu Sep 03, 2009 12:09 pm

Salam semua rakan², selain dari trip ripper (aku tak dapek poie) ada tak lagi tarikh lain
dimana rakan² bercadang atau ada tau trip ke kenyir? sebelum krismas la sebulehnya..
sebab selepas krismas aku dalam tempoh bersedia...
kalau ada trip ke kenyir mai la bitau.. ke buat sebutir trip ke kenyir ke..
aku dah gian/parkinson/teringin sgt nak kesana...macam mengidamla..hehehehe
apa kata survey.. :ugeek:
.:nameless angler:.
User avatar
nestrules
 
Posts: 187
Joined: Tue Jun 16, 2009 1:26 am

Re: kenyir HUJUNG TAHUN!

Postby ripper on Thu Sep 03, 2009 4:02 pm

bulan 12 main kat belum la jom....
User avatar
ripper
 
Posts: 334
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:47 pm
Location: shah alam-kajang

Re: kenyir HUJUNG TAHUN!

Postby SASA_One on Tue Sep 08, 2009 12:16 pm

ntah la nest......
aku rasa bulan 12 nie ada tournement SASA vs GKC kalau tak silap aku...
tengah bincang2 ngan pokcik...
Sememangnya Tuhan Menjanjikan Pembalasan Dari Setiap Kejadian..
Harap Kita Semua Berada Dalam Kumpulan Org2 Yang Tenang...Amin.......

Image
User avatar
SASA_One
 
Posts: 319
Joined: Thu Jun 04, 2009 3:08 pm

Re: kenyir HUJUNG TAHUN!

Postby hanyir on Thu Sep 10, 2009 10:12 am

kalau kos nye menarik...rojer2 ye...ekonomi kurang baik pada ketika itu...
User avatar
hanyir
 
Posts: 200
Joined: Mon Jun 08, 2009 10:06 am
Location: selayang,shah alam

Re: kenyir HUJUNG TAHUN!

Postby jenahak on Sun Sep 13, 2009 2:42 am

hanyir wrote:kalau kos nye menarik...rojer2 ye...ekonomi kurang baik pada ketika itu...


ni nak test zillion nih......zillion + ardito..pehhhhhhh nak layan badong tuh....
jenahak
 
Posts: 165
Joined: Tue Jun 09, 2009 3:12 pm
Location: tg karang, puchong, kg talang

Re: kenyir HUJUNG TAHUN!

Postby nestrules on Sun Oct 04, 2009 11:54 pm

salam rakan2..
ni ada sedikit info berkaitan aktiviti hujung tahun ni..
oleh kerana ramai yg ada trip dan mungkin house boat banyak dah habis kene book..
aku cadang masa yamcha rituh untuk buat trip ke Kelah rakit Resort aja..
kira menginap kat situh makan tanggung berak cangkung...
ada spid boat untuk pegi casting..

sebab x ramai ritu aku target dalam satu kete je cargas..
senang..x payah nak kumpul2 10-12 org, nak amek cuti lama2..

kira trip pegi khamis malam/jumaat malam - ahad..
ni rate yg aku amek kat website dia..
dia cakap kalau geng lubuk dia ada bagi diskaun sikit2 la..

tapi better buat kiraan guna harga ni la..kalau ada diskaun alhamdulillah...
sian/waktu hujan kita gi casting..
waktu malam bottom belida..huhuhu ye je la..

apa pendapat jarmp, zemie, pocik?
(ni bukan org penting, tapi ahli yg bersetuju nak komplot sesama rituh)
kalau ada yg nak join lagi pon apa salahnya..
hehehehe


http://www.kelahrakitresort.com/Rates.html


PACKAGES

RATE PER PERSON
(RM)

A. 2 DAYS 1 NIGHTS RM 170.00
B. 3 DAYS 2 NIGHTS RM 330.00
C. 4 DAYS 3 NIGHTS RM 400.00

CHILDREN ( 7 - 12 YEARS OLD ) 1/2 PRICE FROM THE RATES

PACKAGES INCLUDES :
1. BREAKFAST, LUNCH, DINNER
2.RECREATION ACTIVITIES INCLUDING VISIT TO WATERFALL, JUNGLE TREKKING, BOATING, FISHING, SWIMMING AND OTHERS

** RATES ARE BASED ON PER PERSON BASIS
.:nameless angler:.
User avatar
nestrules
 
Posts: 187
Joined: Tue Jun 16, 2009 1:26 am

Re: kenyir HUJUNG TAHUN!

Postby nestrules on Mon Oct 05, 2009 5:45 pm

aku cadang nak buat trip ni dalam bulan dec. memandangkan 5 dec sudah ada trip reza, jadik aku pon nak book la tarikh siap²
hehehehe..lepas telepon jarmp(rakan sekomplotan) aku rasa tarikh 9-12 adalah tarikh yg sesuai..
9hb malam gerak, kira trip tu 10,11 dan 12hb la.. (sabtu, ahad dan isnin)
amek cuti senin je la.. kos trip termasuk makan,penginapan dan santai casting = rm330..
duit minyak kita tongtong.. memandang hanya sejibik kereta je setakat perbincangan meja sebelum nih..
kalau ada lebih nak pegi, kita tambah je kete..

so, tarikhnya :

10-12hb december 2009.(3 hari 2malam)
kos di kenyir = rm330.
kos kereta dan tol di kira bersama sebelum bertolak ke kenyir (insyaAllah)

sebarang cadangan tarikh lain harap buleh di usulkan.
setakat ni ahli trip

1)nest
2)jarmp
3)zemie
4)pocik (ni ikut perbincangan yg last rituh.. kalau pocik dah ada trip masa ni leh la inform or cadang tarikh lain ke)
.:nameless angler:.
User avatar
nestrules
 
Posts: 187
Joined: Tue Jun 16, 2009 1:26 am

Re: kenyir HUJUNG TAHUN!

Postby SASA_One on Mon Oct 05, 2009 5:49 pm

aduss demo.....!!!!
Sememangnya Tuhan Menjanjikan Pembalasan Dari Setiap Kejadian..
Harap Kita Semua Berada Dalam Kumpulan Org2 Yang Tenang...Amin.......

Image
User avatar
SASA_One
 
Posts: 319
Joined: Thu Jun 04, 2009 3:08 pm

Re: kenyir HUJUNG TAHUN!

Postby zemie on Mon Oct 05, 2009 6:18 pm

setakat ni, tarikh ni aku setuju, harap trip ni menjadi kenyataan yer hehhe....
Selamat Bersantai........
http://pancingkampung.blogspot.com/
http://santai-anglers.blogspot.com[/b]/
User avatar
zemie
 
Posts: 267
Joined: Thu Jun 04, 2009 3:27 pm

Re: kenyir HUJUNG TAHUN!

Postby dinrias on Mon Oct 19, 2009 4:16 pm

Aku nak simpan duit nak balik Sarawak bln 5 thn depan lah... :D
dinrias
 
Posts: 6
Joined: Mon Aug 10, 2009 3:52 pm

Next

Return to Perancangan Trip & Aktiviti SASA


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest